Skjul

Brannalarm

BRANNALARM TIL DET PROFESJONELLE MARKEDET.

  • Teletec connect AS er hovedleverandør av brannalarmsystemer til det profesjonelle markedet i Norden. Vi kan leverer systemer som dekker alle områder fra eneboliger til store installasjoner som flyplasser og sykehus. Alle våre løsninger innenfor adresserbare brannalarmsystemer er basert på en og samme sentraltype fra Advanced, med adresserbare detektorer fra Apollo Fire. Begge er store produsenter i Europa på sine områder og har samme eier.

 
 
 
  • Advanced er kjent over hele verden som en produsent av brannalarmsystemer med den beste kvaliteten og er best på deteksjon av brann. De som etablerte Advanced har dette som sin «DNA» og har spisst dette til et moderne og intelligent adresserbart brannalarmsystem. Les mer om Advanced her!

 
  • Apollo Fire er en av verdens ledende produsenter av brannalarm deteksjon innenfor det kommersielle og industrielle markedet. Vår produkter er designet for å redde liv og helse og å beskytte bygninger mot faren for en brannalarm.

    Apollo har installasjoner I mange av verdens mest kjente bygninger så som frihetsgudinnen I New York, The Royal Albert Hall i London og Kreml i Moskva. Les mer om Apolle her!

Aktuelle Brannprodukter

  • Teletec connect via Teletec ACADEMY gjennomfører programmeringskurser som er tilpasset den enkelte kunde. På vårt opplæringssenter kan kursdeltagerne gjennomføre praktiske øvelser på de sentraler og løsninger som vi leverer. I etter kant leveres det ut et sertifikat som bevis for gjennomført kurs.

  • Er det behov leverer vi ferdig prosjekterte anlegg med tegninger som viser plassering av utstyr. Teletec connect utarbeider via Teletec SOLUTION tilbud på alle type bygg og dokumenterer sin løsninger ved hjelp av tegninger eller opptellings skjemaer. Teletec connect innehar Sentral godkjenning og kan stå som ansvarlig prosjekterende (PRO) og ansvarlig utførene (UTF) hvis dette er ønskelig.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!